Bog & idéLeif Hasle

Bøger skrevet af Leif Hasle

Læs mere om Leif Hasle
3 produkter
3 produkter
Det telt der er vores hus
Det telt der er vores husLeif Hasle
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Det telt der er vores hus
Mandeblod
MandeblodLeif Hasle
259,95 DKK
Hæftet
(0)
Mandeblod
Gengivelse / 40 stykker
Gengivelse / 40 stykkerLeif Hasle
269,95 DKK
Bog & DVD
(0)
Gengivelse / 40 stykker

Mere om Leif Hasle

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udbud af bøger fra Leif Hasle. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Hasle.
Bøgerne fra Leif Hasle kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Das Zelt dort ist unser Haus" udgivet af Multivers - "Proust Bulletin no. 9 (PB # 9)" udgivet af Det Danske Proust-selskab - "Opstandelse " i serien "Multivers fiktion" udgivet af multivers - "Ind i Prousts værk" udgivet af Det Danske Proust-selskab - "Gengivelse / 40 stykker" i serien "Multivers fiktion" udgivet af Multivers - "Mandeblod" i serien "Multivers fiktion" udgivet af Multivers - "Den ottende dag" i serien "Multivers fiktion" udgivet af Multivers - "Det telt der er vores hus" i serien "Multivers fiktion." udgivet af Multivers - "Lad os bygge en by" i serien "Multivers fiktion." udgivet af Multivers - "Syvstjernens bånd" i serien "Multivers fiktion." udgivet af Multivers - "Rejsen mod strømmen" i serien "Multivers fiktion" udgivet af Multivers

Bøger af Leif Hasle

Der er 11 tilgængelige udgivelser af Leif Hasle hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan købe Leif Hasle bøger i flere formater. Hasle har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Das Zelt dort ist unser Haus" af Leif Hasle

Det er muligt at købe Leif Hasles "Das Zelt dort ist unser Haus" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på tysk og er publiceret af Multivers.

Leif Hasle "Proust Bulletin no. 9 (PB # 9)"

"Proust Bulletin no. 9 (PB # 9)" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Det Danske Proust-selskab , der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Leif Hasle