Bog & idéLeif Hernes

Bøger skrevet af Leif Hernes

Læs mere om Leif Hernes
1 produkter
1 produkter
Blikk fra barnehagen
Blikk fra barnehagenTona Gulpinar
609,95 DKK
Hæftet
(0)
Blikk fra barnehagen

Mere om Leif Hernes

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Leif Hernes. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Hernes' seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "Blikk for barn" udgivet af Fagbokforlaget - "Blikk fra barnehagen" udgivet af Fagbokforlaget

Leif Hernes' bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Leif Hernes hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Hernes kommer bare som hæftet. Bøgerne af Hernes er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Fagbokforlaget.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Blikk for barn" af Leif Hernes

Det er muligt at købe Leif Hernes' "Blikk for barn" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Fagbokforlaget, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål.

Leif Hernes "Blikk fra barnehagen"

"Blikk fra barnehagen" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Fagbokforlaget, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Leif Hernes