Bog & idéLeif Kongsgaard

Bøger skrevet af Leif Kongsgaard

Læs mere om Leif Kongsgaard
1 produkter
1 produkter
Multiteoretisk praksis i socialt arbejde
Multiteoretisk praksis i socialt arbejdeLeif Kongsgaard
379,95 DKK
Paperback
(0)
Multiteoretisk praksis i socialt arbejde

Mere om Leif Kongsgaard

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Leif Kongsgaard. På listen nedenfor har du Kongsgaards nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Multiteoretisk praksis i socialt arbejde" udgivet af Samfundslitteratur - "Bedre begrundet praksis" udgivet af Samfundslitteratur - "Multiteoretisk praksis i socialt arbejde" udgivet af Samfundslitteratur

Mere om Leif Kongsgaards bøger

Du kan købe tre bøger af Leif Kongsgaard her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun købe Kongsgaards bøger som paperback. Bøgerne af Kongsgaard er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Samfundslitteratur.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Leif Kongsgaards "Multiteoretisk praksis i socialt arbejde"

Det er muligt at købe Leif Kongsgaards "Multiteoretisk praksis i socialt arbejde" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Bedre begrundet praksis" af Leif Kongsgaard

Det er muligt at købe Leif Kongsgaards "Bedre begrundet praksis" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Leif Kongsgaard