Bog & idéLeif Puggaard

Bøger skrevet af Leif Puggaard

Læs mere om Leif Puggaard
2 produkter
2 produkter
Videnskab og pædagogik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Videnskab og pædagogikBrian Degn Mårtensson
314,96 DKK
Hæftet
(1)
Videnskab og pædagogik
Videnskabsteori for de pædagogiske uddannelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Videnskabsteori for de pædagogiske uddannelserLeif Puggaard
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Videnskabsteori for de pædagogiske uddannelser

Mere om Leif Puggaard

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Leif Puggaard. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Puggaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Videnskabsteori for de pædagogiske uddannelser" udgivet af Akademisk Forlag - "Videnskab og pædagogik" udgivet af Akademisk Forlag

Mere om Leif Puggaards bøger

Der er to tilgængelige bøger af Leif Puggaard hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun bestille Puggaards bøger som hæftet. Puggaards bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Akademisk Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Leif Puggaards "Videnskabsteori for de pædagogiske uddannelser"

"Videnskabsteori for de pædagogiske uddannelser" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Leif Puggaard "Videnskab og pædagogik"

Hos Bog & idé er "Videnskab og pædagogik" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Leif Puggaard