Bog & idéLeif Sigvardt

Bøger skrevet af Leif Sigvardt

Læs mere om Leif Sigvardt
1 produkter
1 produkter
Brandene på Seden Skole
Brandene på Seden SkoleLeif Christian Sigvardt
39,95 DKK
EBOG
(0)
Brandene på Seden Skole

Mere om Leif Sigvardt

Du kan kun bestille en enkelt bog af Leif Sigvardt her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Brandene på Seden Skole". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret den på dansk. "Brandene på Seden Skole" er desuden udgivet i serien "Dansk kriminalreportage".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Brandene på Seden Skole" af Leif Sigvardt

"Brandene på Seden Skole" kan købes som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Brandene på Seden Skole" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Dansk kriminalreportage". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Dette er en også en fantastisk bog fra Sigvardt, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Leif Sigvardt