Bog & idéLeila Krogh

Bøger skrevet af Leila Krogh

Læs mere om Leila Krogh
1 produkter
1 produkter
Hans Dahlerup Berthelsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hans Dahlerup BerthelsenLeila Krogh
248,96 DKK
Indbundet
(2)
Hans Dahlerup Berthelsen

Mere om Leila Krogh

Du kan kun bestille en enkelt bog af Leila Krogh her hos Bog & idé. Bogen hedder "Hans Dahlerup Berthelsen". Den er publiceret af Bogværket på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hans Dahlerup Berthelsen" af Leila Krogh

"Hans Dahlerup Berthelsen" er tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Bogværket, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Leila Krogh skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Leila Krogh