Bog & idéLeise Johnsen

Bøger skrevet af Leise Johnsen

Læs mere om Leise Johnsen
1 produkter
1 produkter
Jette Bang
Jette BangLeise Johnsen
279,95 DKK
EBOG
(2)
Jette Bang

Mere om Leise Johnsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Leise Johnsen. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Johnsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig mul.
- "Jette Bang" udgivet af Milik - "Jette Bang" udgivet af milik publishing

Bøger skrevet af Leise Johnsen

Du kan finde to bøger af Leise Johnsen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Leise Johnsen bøger i forskellige formater. Johnsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Leise Johnsens "Jette Bang"

"Jette Bang" kan købes online som e-bog. "Jette Bang" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Milik, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på mul.

Leise Johnsen "Jette Bang"

Det er muligt at købe Leise Johnsens "Jette Bang" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er til salg hos Bog & idé på mul og er publiceret af milik publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Leise Johnsen