Bog & idéLejf Moos

Bøger skrevet af Lejf Moos

Læs mere om Lejf Moos
5 produkter
5 produkter
Dannelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
DannelseSteen Nepper Larsen
251,96 DKK
Bog
(1)
Dannelse
Pædagogik og lærerfaglighed
Pædagogik og lærerfaglighedOle Michael Spaten
459,95 DKK
Hæftet
(1)
Pædagogik og lærerfaglighed
Evidens i uddannelse?
Evidens i uddannelse?Lejf Moos
69,95 DKK
EBOG
(0)
Evidens i uddannelse?
Gyldendals Metodehåndbog
Gyldendals MetodehåndbogHans Jørgen Kristensen
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Gyldendals Metodehåndbog
Pædagogisk ledelse i en læringsmålstyret skole?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pædagogisk ledelse i en læringsmålstyret skole?Lejf Moos
341,96 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogisk ledelse i en læringsmålstyret skole?

Mere om Lejf Moos

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Lejf Moos. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Moos.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Lejf Moos' bøger udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Klasseledelse - bestil 9788771600798 i stedet for (7416)" udgivet af Dafolo - "Mellemledelse i skole og dagtilbud" udgivet af Dafolo - "Et inspirationshæfte om skoleevaluering" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole - "Kollegavejledning" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole - "Der er dømt udvikling!" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole - "Et inspirationshæfte om skoleledelse" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole - "Kommunal skoleudvikling i Danmark" udgivet af CLUE, Forskningscenter for skoleledelse skoleudvikling og skoleevaluering, Afdelingen i København, Danmarks Lærerhøjskole - "Evidens i uddannelse?" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitet - "Universitetsskolen" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo Forlag - "Dannelse" udgivet af Gyldendal - "Nordiske skolesjefer : aktører i en brutt kjede" udgivet af Fagbokforlaget - "Den kritiske leder" udgivet af Dafolo - "Pædagogisk ledelse i en læringsmålstyret skole?" udgivet af Gyldendal - "Nye sociale teknologier i folkeskolen" udgivet af Dafolo - "Evidens i uddannelse?" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitets Forlag - "Pædagogik og lærerfaglighed" udgivet af Gyldendal - "Klasseledelsens dilemmaer" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Gyldendals Metodehåndbog" i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal - "Meninger i ledelse" udgivet af Dafolo - "Team - dannelse, vedligeholdelse, koordinering" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole - "Teoretiske refleksioner med skoleevaluering efter "Københavnermodellen"" i serien "Projekt Skoleevaluering - 4 by projektet" udgivet af CLUE, Danmarks Lærerhøjskole - "Et inspirationshæfte om Kan kvalitet ses?" i serien "Skoleevaluering - 4 by projektet" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole - "Klasselærere - tradition og fornyelse" i serien "PPP-serien" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole

Bøger af Lejf Moos

Du kan finde 23 bøger af Lejf Moos her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Lejf Moos bøger i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Moos publiceret i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lejf Moos' "Klasseledelse - bestil 9788771600798 i stedet for (7416)"

Det er muligt at købe Lejf Moos' "Klasseledelse - bestil 9788771600798 i stedet for (7416)" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.

"Mellemledelse i skole og dagtilbud" af Lejf Moos

Hos Bog & idé er "Mellemledelse i skole og dagtilbud" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lejf Moos