Bog & idéLena Bjerregaard

Bøger skrevet af Lena Bjerregaard

Læs mere om Lena Bjerregaard
1 produkter
1 produkter
Robotten Rominas Forunderlige Rejse
KUNGLSLEVERING
Robotten Rominas Forunderlige RejseLena Bjerregaard
129,95 DKK
Hardback
(0)
Robotten Rominas Forunderlige Rejse

Mere om Lena Bjerregaard

Der er bare én bog af Lena Bjerregaard tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Pre-Columbian woven treasures in the National Museum of Denmark". Den er publiceret af National Museum of Denmark Union Académique Internationale på engelsk. "Pre-Columbian woven treasures in the National Museum of Denmark" er desuden udgivet i serien "Corpus antiquitatum Americanensium".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Pre-Columbian woven treasures in the National Museum of Denmark" af Lena Bjerregaard

Hos Bog & idé er "Pre-Columbian woven treasures in the National Museum of Denmark" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Corpus antiquitatum Americanensium". Det er National Museum of Denmark Union Académique Internationale, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Lena Bjerregaard fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lena Bjerregaard