Bog & idéLena Boström

Bøger skrevet af Lena Boström

Læs mere om Lena Boström
1 produkter
1 produkter
Paideia nr. 22, nov.2021
Paideia nr. 22, nov.2021Lena Boström
179,95 DKK
EBOG
(0)
Paideia nr. 22, nov.2021

Mere om Lena Boström

Der er flere bøger fra Lena Boström på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Boström.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hur lär sig elever på två olika yrkesprogram?" i serien "Artikel fra Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "De skandinaviska grannspråken" i serien "Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Fra undervisning til læring" udgivet af Dafolo

Bøger af Lena Boström

Du kan købe tre bøger af Lena Boström her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan bestille Lena Boström bøger i udvalgte formater. Boström har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lena Boströms "Hur lär sig elever på två olika yrkesprogram?"

"Hur lär sig elever på två olika yrkesprogram?" er tilgængelig online som ebog. "Hur lär sig elever på två olika yrkesprogram?" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Boströms serie "Artikel fra Kognition & Pædagogik". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"De skandinaviska grannspråken" af Lena Boström

"De skandinaviska grannspråken" er tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "De skandinaviska grannspråken" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af serien "Kognition & Pædagogik". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lena Boström