Bog & idéLena Dyhrberg

Bøger skrevet af Lena Dyhrberg

Læs mere om Lena Dyhrberg
3 produkter
3 produkter
Født klog
Født klogLena Dyhrberg
69,95 DKK
EBOG
(0)
Født klog
FØDT KLOG
BOEGERTILSTAERKPRIS
FØDT KLOGLena Dyhrberg
179,96 DKK
Paperback
(0)
FØDT KLOG
Født Klog - ny viden, der vil ændre dit syn på børn
STREAM
Født Klog - ny viden, der vil ændre dit syn på børnLena Dyhrberg
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Født Klog - ny viden, der vil ændre dit syn på børn

Mere om Lena Dyhrberg

Lena Dyhrberg har flere bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Dyhrbergs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Født klog" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "FØDT KLOG" udgivet af Lena Dyhrberg - "Født Klog" udgivet af Siesta - "Født Klog - ny viden, der vil ændre dit syn på børn" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Sprogmiljøer i børnehøjde" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Bøger af Lena Dyhrberg

Du kan bestille fem bøger af Lena Dyhrberg her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Dyhrbergs bøger kommer i udvalgte formater. Dyhrbergs bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Født klog" af Lena Dyhrberg

Hos Bog & idé er "Født klog" tilgængelig som ebog. Med "Født klog" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"FØDT KLOG" af Lena Dyhrberg

Det er muligt at købe Lena Dyhrbergs "FØDT KLOG" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lena Dyhrberg.
Detaljer
Fulde navn:
Lena Dyhrberg