Bog & idéLena Einhorn

Bøger skrevet af Lena Einhorn

Læs mere om Lena Einhorn
1 produkter
1 produkter
Den tunna isen
Den tunna isenLena Einhorn
369,95 DKK
Indbundet
(0)
Den tunna isen

Mere om Lena Einhorn

Du kan kun bestille en enkelt bog af Lena Einhorn her hos Bog & idé. Bogen hedder "Den tunna isen". Den er publiceret af Norstedts på svensk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lena Einhorns "Den tunna isen"

Det er muligt at købe Lena Einhorns "Den tunna isen" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Norstedts, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på svensk.

Endnu en af Lena Einhorn skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lena Einhorn