Bog & idéLena Knudsmark

Bøger skrevet af Lena Knudsmark

Læs mere om Lena Knudsmark
4 produkter
4 produkter
Kommunikation og digital kultur. Pædagogisk assistent (med iBog)
Kommunikation og digital kultur. Pædagogisk assistent (med iBog)Anja Semke
489,95 DKK
Indbundet
(0)
Kommunikation og digital kultur. Pædagogisk assistent (med iBog)
Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent (med iBog)
Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent (med iBog)Anja Semke
899,95 DKK
Indbundet
(0)
Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent (med iBog)
Kommunikation og digital kultur. Pædagogisk assistent (uden iBog)
Kommunikation og digital kultur. Pædagogisk assistent (uden iBog)Anja Semke
359,95 DKK
Indbundet
(0)
Kommunikation og digital kultur. Pædagogisk assistent (uden iBog)
Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent (uden iBog)
Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent (uden iBog)Anja Semke
689,95 DKK
Indbundet
(0)
Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent (uden iBog)

Mere om Lena Knudsmark

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Lena Knudsmark. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Knudsmark.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kommunikation og digital kultur. Pædagogisk assistent" i serien "PA pædagogisk assistentuddannelse" udgivet af Gyldendal - "Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent" i serien "PA pædagogisk assistentuddannelse" udgivet af Gyldendal

Bøger af Lena Knudsmark

Lena Knudsmark har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun købe Knudsmarks bøger som indbundet. Knudsmarks bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lena Knudsmarks "Kommunikation og digital kultur. Pædagogisk assistent"

Hos Bog & idé er "Kommunikation og digital kultur. Pædagogisk assistent" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af Knudsmarks serie "PA pædagogisk assistentuddannelse". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Lena Knudsmark "Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent"

Det er muligt at købe Lena Knudsmarks "Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er med i Knudsmarks serie "PA pædagogisk assistentuddannelse". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lena Knudsmark