Bog & idéLena Krog Specht

Bøger skrevet af Lena Krog Specht

Læs mere om Lena Krog Specht
1 produkter
1 produkter
Basisbog i medicin og kirurgi
Basisbog i medicin og kirurgiSøren Schwartz Sørensen
1139,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i medicin og kirurgi

Mere om Lena Krog Specht

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Lena Krog Specht. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Spechts nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i medicin og kirurgi" udgivet af Gyldendal - "Klinisk onkologi" udgivet af Munksgaard - "Behandling og pleje af patienter med kræftsygdomme " i serien "Lærebog for sygeplejestuderende" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Lena Krog Specht

Der er tre tilgængelige bøger af Lena Krog Specht hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Spechts bøger kommer i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Specht lavet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Basisbog i medicin og kirurgi" af Lena Krog Specht

"Basisbog i medicin og kirurgi" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Klinisk onkologi" af Lena Krog Specht

Det er muligt at købe Lena Krog Spechts "Klinisk onkologi" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Lena Krog Specht