Bog & idéLena Nyborg Nansen

Bøger skrevet af Lena Nyborg Nansen

Læs mere om Lena Nyborg Nansen
3 produkter
3 produkter
Sexologi
SexologiCharlotte Wilken-Jensen
719,95 DKK
Indbundet
(1)
Sexologi
Seksualitet og udviklingshandicap
BOEGERTILSTAERKPRIS
Seksualitet og udviklingshandicapLena Nyborg Nansen
290,46 DKK
Paperback
(0)
Seksualitet og udviklingshandicap
Seksualitet og udviklingshandicap
Seksualitet og udviklingshandicapLena Nyborg Nansen
149,95 DKK
EBOG
(0)
Seksualitet og udviklingshandicap

Mere om Lena Nyborg Nansen

Her hos Bog & idé finder du et stort udvalg af bøger af Lena Nyborg Nansen. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Nansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Seksualitet og udviklingshandicap" udgivet af Forlaget Oligo - "Sexologi" udgivet af Gyldendal

Bøger af Lena Nyborg Nansen

Lena Nyborg Nansen har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Lena Nyborg Nansen fås i forskellige formater. Nansens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Seksualitet og udviklingshandicap" af Lena Nyborg Nansen

"Seksualitet og udviklingshandicap" er tilgængelig online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Oligo.

Lena Nyborg Nansen "Sexologi"

Hos Bog & idé er "Sexologi" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lena Nyborg Nansen