Bog & idéLene Aarøe

Bøger skrevet af Lene Aarøe

Læs mere om Lene Aarøe
1 produkter
1 produkter
Medier, politik og samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medier, politik og samfundMorten Skovsgaard
278,96 DKK
Hæftet
(2)
Medier, politik og samfund

Mere om Lene Aarøe

Lene Aarøe har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Medier, politik og samfund". Den er publiceret af Gyldendal på dansk. "Medier, politik og samfund" er desuden en del af serien "Statskundskab".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Medier, politik og samfund" af Lene Aarøe

Det er muligt at købe Lene Aarøes "Medier, politik og samfund" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Aarøes serie "Statskundskab". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Lene Aarøe fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Aarøe