Bog & idéLene Borring Dragsdahl

Bøger skrevet af Lene Borring Dragsdahl

Læs mere om Lene Borring Dragsdahl
4 produkter
4 produkter
Hvorfor bange for det ukendte?
Hvorfor bange for det ukendte?Lene Borring Dragsdahl
99,95 DKK
e-bog
(0)
Hvorfor bange for det ukendte?
Med alderen i haserne
Med alderen i haserneLene Borring Dragsdahl
49,95 DKK
EBOG
(1)
Med alderen i haserne
... Og tiden går
Og tiden gårLene Borring Dragsdahl
49,00 DKK
e-bog
(0)
Og tiden går
Græske glimt
Græske glimtLene Borring Dragsdahl
69,95 DKK
EBOG
(0)
Græske glimt

Mere om Lene Borring Dragsdahl

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Lene Borring Dragsdahl. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Borring Dragsdahl.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Med alderen i haserne" udgivet af Books on Demand - "Med alderen i haserne" udgivet af Books on Demand - "Græske glimt" udgivet af Books on Demand - "Græske glimt" udgivet af Books on Demand - "Og tiden går" udgivet af Books on Demand - "... Og tiden går" udgivet af Books on Demand - "Hvorfor bange for det ukendte?" udgivet af mellemgaard - "Hvorfor bange for det ukendte?" udgivet af mellemgaard

Mere om Lene Borring Dragsdahls bøger

Du kan finde otte bøger af Lene Borring Dragsdahl her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan finde Lene Borring Dragsdahl bøger i udvalgte formater. Borring Dragsdahls bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Med alderen i haserne" af Lene Borring Dragsdahl

"Med alderen i haserne" er tilgængelig online som ebog. Med "Med alderen i haserne" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.

"Med alderen i haserne" af Lene Borring Dragsdahl

Hos Bog & idé er "Med alderen i haserne" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Borring Dragsdahl