Bog & idéLene Damgård Olesen

Bøger skrevet af Lene Damgård Olesen

Læs mere om Lene Damgård Olesen
1 produkter
1 produkter
Patient
PatientBirte Sigrid Glinsvad Pehn-Laursen
529,95 DKK
Indbundet
(0)
Patient

Mere om Lene Damgård Olesen

Der er flere bøger fra Lene Damgård Olesen tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Damgård Olesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Patient" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "At modtage pleje og behandling i hjemmet" i serien "Kandidatspeciale" udgivet af Sektion for Sygepleje, Aarhus Universitet

Bøger af Lene Damgård Olesen

Der er to tilgængelige bøger af Lene Damgård Olesen hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan finde Lene Damgård Olesen bøger i et udvalg af formater. Damgård Olesen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lene Damgård Olesens "Patient"

Hos Bog & idé er "Patient" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er en del af Damgård Olesens serie "Grundbog i sygepleje". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"At modtage pleje og behandling i hjemmet" af Lene Damgård Olesen

Hos Bog & idé er "At modtage pleje og behandling i hjemmet" tilgængelig som pdf. Dette er en også en fantastisk bog fra Damgård Olesen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er en del af serien "Kandidatspeciale". Det er Sektion for Sygepleje, Aarhus Universitet, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Damgård Olesen