Bog & idéLene Dørfler

Bøger skrevet af Lene Dørfler

Læs mere om Lene Dørfler
1 produkter
1 produkter
Sygeplejeleksikon
BOEGERTILSTAERKPRIS
SygeplejeleksikonLiselotte Weding Markholst
134,96 DKK
Hæftet
(1)
Sygeplejeleksikon

Mere om Lene Dørfler

Der er forskellige bøger fra Lene Dørfler til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Dørflers bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygeplejeleksikon" udgivet af Munksgaard - "Sygeplejeleksikon" udgivet af Gyldendal

Bøger af Lene Dørfler

Du kan bestille to bøger af Lene Dørfler her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Lene Dørfler bøger i et udvalg af formater. Dørflers bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sygeplejeleksikon" af Lene Dørfler

Hos Bog & idé er "Sygeplejeleksikon" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.

Lene Dørfler "Sygeplejeleksikon"

"Sygeplejeleksikon" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Dørfler