Bog & idéLene Floris (red.)

Bøger skrevet af Lene Floris (red.)

Læs mere om Lene Floris (red.)
2 produkter
2 produkter
København – 1960'erne
København – 1960'erneLene Floris
349,95 DKK
Hardback
(0)
København – 1960'erne
København 1970’erne
København 1970’erneLene Floris (red.)
349,95 DKK
Hardback
(0)
København 1970’erne

Mere om Lene Floris (red.)

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Lene Floris (red.). Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "København 1970’erne" udgivet af Turbine - "København – 1960'erne" udgivet af Turbine

Bøger skrevet af Lene Floris (red.)

Du kan købe to bøger af Lene Floris (red.) her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan kun bestille -s bøger som hardback. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Turbine.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"København 1970’erne" af Lene Floris (red.)

Hos Bog & idé er "København 1970’erne" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

"København – 1960'erne" af Lene Floris (red.)

Hos Bog & idé er "København – 1960'erne" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Floris (red.)