Bog & idéLene Friis

Bøger skrevet af Lene Friis

Læs mere om Lene Friis
2 produkter
2 produkter
Klinikstart
KlinikstartLene Friis
129,95 DKK
EBOG
(0)
Klinikstart
Klinikstart
BOEGERTILSTAERKPRIS
KlinikstartLene Friis
125,96 DKK
Paperback
(0)
Klinikstart

Mere om Lene Friis

Hvis du søger en bog skrevet af Lene Friis, tilbyder vi et stort udbud til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Friis' seneste udgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Lene Friis' bøger kan købes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Klinikstart" udgivet af Books on Demand - "Klinikstart" udgivet af Books on Demand - "Tæller vi det der tæller? " i serien "Moderne arbejdsliv" udgivet af Klim - "Stop Stress (English)" udgivet af Klim - "Stop stress ENG" udgivet af Klim - "Kort & godt om STRESS, 2. udgave" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Nye perspektiver på stress" udgivet af Klim - "Stop stress" udgivet af Klim - "Tæller vi det der tæller" i serien "Moderne arbejdsliv" udgivet af Klim - "Nye perspektiver på stress" udgivet af Klim - "Stop stress" udgivet af Klim

Bøger af Lene Friis

Lene Friis har 11 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan finde Lene Friis bøger i et udvalg af formater. Friis har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lene Friis' "Klinikstart"

Det er muligt at købe Lene Friis' "Klinikstart" som ebog. Med "Klinikstart" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Klinikstart" af Lene Friis

Hos Bog & idé er "Klinikstart" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Friis