Bog & idéLene Fruelund og Mogens Lyngsdal

Bøger skrevet af Lene Fruelund og Mogens Lyngsdal

Læs mere om Lene Fruelund og Mogens Lyngsdal
3 produkter
3 produkter
Røgning - for smagens skyld
Røgning - for smagens skyldLene Fruelund og Mogens Lyngsdal
199,95 DKK
Hardback
(0)
Røgning - for smagens skyld
Bål - mad og samvær
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bål - mad og samværLene Fruelund og Mogens Lyngsdal
165,96 DKK
Hardback
(0)
Bål - mad og samvær
Spegepølser
SpegepølserLene Fruelund og Mogens Lyngsdal
239,95 DKK
Hardback
(0)
Spegepølser

Mere om Lene Fruelund og Mogens Lyngsdal

Hvis du mangler en bog fra Lene Fruelund og Mogens Lyngsdal, tilbyder vi et stort udbud til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Lyngsdal.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Spegepølser - en rejse i europæisk kultur og tradition" udgivet af Lyng-Frue - "Røgning - for smagens skyld" udgivet af Lyng-Frue - "Bål - mad og samvær" udgivet af Niche

Bøger skrevet af Lene Fruelund og Mogens Lyngsdal

Lene Fruelund og Mogens Lyngsdal har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Lyngsdal som hardback. Bøgerne af Lyngsdal er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Spegepølser - en rejse i europæisk kultur og tradition" af Lene Fruelund og Mogens Lyngsdal

Det er muligt at købe Lene Fruelund og Mogens Lyngsdals "Spegepølser - en rejse i europæisk kultur og tradition" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Lyng-Frue, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Lene Fruelund og Mogens Lyngsdal "Røgning - for smagens skyld"

Hos Bog & idé er "Røgning - for smagens skyld" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Lyng-Frue, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Fruelund og Mogens Lyngsdal