Bog & idéLene Hauge

Bøger skrevet af Lene Hauge

Læs mere om Lene Hauge
1 produkter
1 produkter
Gyldendals Psykologihåndbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gyldendals PsykologihåndbogMogens Brørup
809,96 DKK
Indbundet
(0)
Gyldendals Psykologihåndbog

Mere om Lene Hauge

Lene Hauge har en del bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Hauges seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den nye psykologihåndbog" udgivet af Gyldendal - "Gyldendals Psykologihåndbog" udgivet af Gyldendal - "Gyldendals Psykologihåndbog" udgivet af Gyldendal

Lene Hauges bøger

Du kan finde tre bøger af Lene Hauge her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun bestille Hauges bøger som indbundet. Bøgerne af Hauge er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den nye psykologihåndbog" af Lene Hauge

Hos Bog & idé er "Den nye psykologihåndbog" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Lene Hauge "Gyldendals Psykologihåndbog"

Hos Bog & idé er "Gyldendals Psykologihåndbog" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Hauge