Bog & idéLene Heckmann

Bøger skrevet af Lene Heckmann

Læs mere om Lene Heckmann
2 produkter
2 produkter
Det gode PLF
Det gode PLFLene Heckmann
269,95 DKK
EBOG
(1)
Det gode PLF
Den gode motivation
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den gode motivationLene Heckmann
309,95 DKK
Paperback
(2)
Den gode motivation

Mere om Lene Heckmann

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Lene Heckmann. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Heckmann.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De gode kompetencer i det 21. århundrede" udgivet af Dafolo - "Det gode PLF" udgivet af Dafolo A/S

Lene Heckmanns bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Lene Heckmann hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Lene Heckmann kan købes i forskellige formater. Bøgerne af Heckmann er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"De gode kompetencer i det 21. århundrede" af Lene Heckmann

"De gode kompetencer i det 21. århundrede" er tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Lene Heckmann "Det gode PLF"

Det er muligt at købe Lene Heckmanns "Det gode PLF" som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Det gode PLF" på din enhed og begynde at læse. Det er Dafolo A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Heckmann