Bog & idéLene Iversen

Bøger skrevet af Lene Iversen

Læs mere om Lene Iversen
1 produkter
1 produkter
Eksamensangst
BOEGERTILSTAERKPRIS
EksamensangstBjarne Lühr Hansen
116,96 DKK
Paperback
(0)
Eksamensangst

Mere om Lene Iversen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Lene Iversen. På listen nedenfor har du de seneste af Iversens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Eksamensangst" udgivet af Frydenlund - "Eksamensangst" udgivet af Frydenlund - "Gynækologi" udgivet af Munksgaard Danmark - "Krop, sygdom og seksualitet" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Lene Iversen

Lene Iversen har fire bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Lene Iversen bøger i flere formater. Iversens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lene Iversens "Eksamensangst"

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Iversen, kan du godt glæde dig. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund.

"Eksamensangst" af Lene Iversen

Det er muligt at købe Lene Iversens "Eksamensangst" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Iversen