Bog & idéLene Johansen

Bøger skrevet af Lene Johansen

Læs mere om Lene Johansen
5 produkter
5 produkter
Mødre og døtre
STREAM
Mødre og døtreLene Johansen
149,95 DKK
Lydbog
(6)
Mødre og døtre
Glæden ved sproget
Glæden ved sprogetMichael Blædel (red.)
109,95 DKK
Hæftet
(0)
Glæden ved sproget
Modige kvinder
Modige kvinderLene Johansen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Modige kvinder
Foldschack - Knud den heldige
FoldschackLene Johansen
169,95 DKK
EBOG
(0)
Foldschack
Mødre og døtre
Mødre og døtreLene Johansen
149,95 DKK
EBOG
(6)
Mødre og døtre

Mere om Lene Johansen

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udbud af bøger af Lene Johansen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Johansens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Modige kvinder (Storskrift)" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Glæden ved sproget" udgivet af Modersmål-Selskabet - "Modige kvinder" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Mødre og døtre" udgivet af Gyldendal - "Mødre og døtre" udgivet af Politikens Forlag - "Mødre og døtre" udgivet af JP/Politikens Forlag - "Mødre og døtre" udgivet af Politikens Forlag - "Kunsten at give slip" udgivet af Gads Forlag - "Kunsten at give slip - når børnene flytter hjemmefra" udgivet af Gad - "Foldschack" udgivet af People'sPress - "Foldschack - Knud den heldige" udgivet af People'sPress

Bøger skrevet af Lene Johansen

Lene Johansen har 11 bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Lene Johansen kommer i udvalgte formater. Johansens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Modige kvinder (Storskrift)" af Lene Johansen

Det er muligt at købe Lene Johansens "Modige kvinder (Storskrift)" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Lene Johansen "Glæden ved sproget"

Hos Bog & idé er "Glæden ved sproget" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Modersmål-Selskabet.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Johansen