Bog & idéLene Kaaberbøl og Agnete Friis

Bøger skrevet af Lene Kaaberbøl og Agnete Friis

Læs mere om Lene Kaaberbøl og Agnete Friis
1 produkter
1 produkter
Nattergalens død
Nattergalens dødLene Kaaberbøl
89,95 DKK
EBOG
(0)
Nattergalens død

Mere om Lene Kaaberbøl og Agnete Friis

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Lene Kaaberbøl og Agnete Friis. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Friis.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nattergalens død" i serien "Nina Borg" udgivet af People'sPress - "Den betænksomme morder" i serien "Nina Borg" udgivet af People’sPress - "Nattergalens død PB " i serien "Nina Borg" udgivet af People'sPress - "Nattergalens død" i serien "Nina Borg" udgivet af Gyldendal - "Nattergalens død" i serien "Nina Borg" udgivet af People’sPress - "Et stille umærkeligt drab" udgivet af Gyldendal

Lene Kaaberbøl og Agnete Friis' bøger

Der er seks tilgængelige udgivelser af Lene Kaaberbøl og Agnete Friis hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan finde Lene Kaaberbøl og Agnete Friis bøger i flere forskellige formater. Friis' bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Nattergalens død" af Lene Kaaberbøl og Agnete Friis

Hos Bog & idé er "Nattergalens død" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Nattergalens død" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Friis' serie "Nina Borg". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People'sPress.

"Den betænksomme morder" af Lene Kaaberbøl og Agnete Friis

Det er muligt at købe Lene Kaaberbøl og Agnete Friis' "Den betænksomme morder" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Friis' serie "Nina Borg". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People’sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Kaaberbøl og Agnete Friis