Bog & idéLene Karen Bagh

Bøger skrevet af Lene Karen Bagh

Læs mere om Lene Karen Bagh
1 produkter
1 produkter
Vand og afløb Ståbi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vand og afløb StåbiCharlotte Micheelsen m.fl.
539,96 DKK
Indbundet
(0)
Vand og afløb Ståbi

Mere om Lene Karen Bagh

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Lene Karen Bagh. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bagh.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vand og afløb Ståbi" udgivet af Akademisk Forlag - "Bakterievækst i varmtvandssystemer " udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut

Bøger af Lene Karen Bagh

Lene Karen Bagh har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Baghs bøger fås i samtlige formater. Baghs bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lene Karen Baghs "Vand og afløb Ståbi"

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Bagh, kan du godt glæde dig. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Bakterievækst i varmtvandssystemer " af Lene Karen Bagh

Hos Bog & idé er "Bakterievækst i varmtvandssystemer " tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Statens Byggeforskningsinstitut.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Karen Bagh