Bog & idéLene Kiib Hecht

Bøger skrevet af Lene Kiib Hecht

Læs mere om Lene Kiib Hecht
1 produkter
1 produkter
Kort & godt om SPISEFORSTYRRELSER
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kort & godt om SPISEFORSTYRRELSERRené Klinkby Støving
206,96 DKK
Hæftet
(0)
Kort & godt om SPISEFORSTYRRELSER

Mere om Lene Kiib Hecht

Der findes mange bøger af Lene Kiib Hecht til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Hecht.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kort & godt om SPISEFORSTYRRELSER" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Spiseforstyrrelser" udgivet af Psykiatri Fondens Forlag

Mere om Lene Kiib Hechts bøger

Lene Kiib Hecht har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Hecht som hæftet. Hechts bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lene Kiib Hechts "Kort & godt om SPISEFORSTYRRELSER"

Hos Bog & idé er "Kort & godt om SPISEFORSTYRRELSER" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Lene Kiib Hecht "Spiseforstyrrelser"

Hos Bog & idé er "Spiseforstyrrelser" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Psykiatri Fondens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Kiib Hecht