Bog & idéLene Koch

Bøger skrevet af Lene Koch

Læs mere om Lene Koch
4 produkter
4 produkter
Videnskabsteori
VidenskabsteoriSøren Flinch Midtgaard
539,95 DKK
Indbundet
(0)
Videnskabsteori
Med fordrivelsen i sjælen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Med fordrivelsen i sjælenLibby Tatá Arcel
207,46 DKK
Papbog
(3)
Med fordrivelsen i sjælen
Folkesundhed
FolkesundhedRasmus Bysted Møller
379,95 DKK
Hæftet
(0)
Folkesundhed
Research methods in public health
Research methods in public healthHanne Fredslund
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Research methods in public health

Mere om Lene Koch

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Lene Koch. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Koch.
Bøgerne fra Lene Koch kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Håbets teknologi" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Arvelige sygdomme og graviditet" udgivet af Center for Små Handicapgrupper Sundhedsstyrelsen - "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" udgivet af Munksgaard - "Racehygiejne" udgivet af Informations Forlag - "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Forskel og lighed i sundhed og sygdom" udgivet af Munksgaard - "Håbets teknologi" udgivet af Munksgaard - "Racehygiejne i Danmark 1920-56" udgivet af Information - "Videnskabsteori" udgivet af Gyldendal - "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" udgivet af Munksgaard - "Folkesundhed" udgivet af Gyldendal - "Research methods in public health" udgivet af Gyldendal

Mere om Lene Kochs bøger

Lene Koch har 12 bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan finde Lene Koch bøger i samtlige formater. Bøgerne af Koch er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lene Kochs "Håbets teknologi"

Det er muligt at købe Lene Kochs "Håbets teknologi" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal Akademisk, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Lene Koch "Arvelige sygdomme og graviditet"

Hos Bog & idé er "Arvelige sygdomme og graviditet" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Center for Små Handicapgrupper Sundhedsstyrelsen.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Koch