Bog & idéLene Kofoed Rasmussen

Bøger skrevet af Lene Kofoed Rasmussen

Læs mere om Lene Kofoed Rasmussen
2 produkter
2 produkter
Pædagogikhåndbogen
PædagogikhåndbogenHelle Rabøl Hansen
659,95 DKK
Indbundet
(1)
Pædagogikhåndbogen
Den professionelle lærer
Den professionelle lærerPia Rose Böwadt
199,95 DKK
Bog
(1)
Den professionelle lærer

Mere om Lene Kofoed Rasmussen

Der er kun én bog af Lene Kofoed Rasmussen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "The system of education in Iraq ". Den er udgivet af Danish Refugee Council på engelsk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lene Kofoed Rasmussens "The system of education in Iraq "

Det er muligt at købe Lene Kofoed Rasmussens "The system of education in Iraq " som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Danish Refugee Council.

Dette er en også en fantastisk bog fra Kofoed Rasmussen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Kofoed Rasmussen