Bog & idéLene Lehnskov

Bøger skrevet af Lene Lehnskov

Læs mere om Lene Lehnskov
5 produkter
5 produkter
Hestepigen
HestepigenLene Lehnskov
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Hestepigen
Livet under regnbuen
Livet under regnbuenLene Lehnskov
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Livet under regnbuen
Tages lille Horisont
Tages lille HorisontLene Lehnskov
89,95 DKK
PDF
(0)
Tages lille Horisont
Tage får et kæledyr
Tage får et kæledyrLene Lehnskov
89,95 DKK
PDF
(0)
Tage får et kæledyr
Hestepigen og andre Gry-historier
Hestepigen og andre Gry-historierLene Lehnskov
79,95 DKK
EBOG
(0)
Hestepigen og andre Gry-historier

Mere om Lene Lehnskov

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Lene Lehnskov. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Lehnskovs seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hestepigen" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Livet under regnbuen" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Rundkørsel" udgivet af F - "Lillesøster til salg og andre Gry-historier" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Tage og Snehvide" i serien "Tage-bøgerne" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Ved vejs ende" udgivet af Ådalen - "Tage får et kæledyr" i serien "Tage og Horisont" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Tages lille Horisont" udgivet af Mellemgaard - "Tages lille Horisont" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Tage får et kæledyr" i serien "Tage og Horisont" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Døvstumme stemmer" udgivet af Alfa

Bøger skrevet af Lene Lehnskov

Lene Lehnskov har 11 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan finde Lene Lehnskov bøger i forskellige formater. Lehnskov har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Hestepigen" af Lene Lehnskov

Hos Bog & idé er "Hestepigen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Livet under regnbuen" af Lene Lehnskov

"Livet under regnbuen" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Lehnskov