Bog & idéLene Lundvall

Bøger skrevet af Lene Lundvall

Læs mere om Lene Lundvall
1 produkter
1 produkter
Kirurgi i akutmodtagelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kirurgi i akutmodtagelseMartin Døssing
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Kirurgi i akutmodtagelse

Mere om Lene Lundvall

Lene Lundvall har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Lundvall.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kirurgi i akutmodtagelse" udgivet af Gyldendal - "Obstetrik og gynækologi" i serien "Lærebog for sygeplejestuderende" udgivet af Gyldendal - "Skadestuekirurgi" udgivet af Munksgaard Danmark

Mere om Lene Lundvalls bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Lene Lundvall hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Lundvalls bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Lundvall er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kirurgi i akutmodtagelse" af Lene Lundvall

Hos Bog & idé er "Kirurgi i akutmodtagelse" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Lene Lundvall "Obstetrik og gynækologi"

Hos Bog & idé er "Obstetrik og gynækologi" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af Lundvalls serie "Lærebog for sygeplejestuderende". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Lundvall