Bog & idéLene Mardahl

Bøger skrevet af Lene Mardahl

Læs mere om Lene Mardahl
1 produkter
1 produkter
Matema10k - matematik for 10. klasse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Matema10k - matematik for 10. klasseLene Mardahl
422,96 DKK
Hæftet
(0)
Matema10k - matematik for 10. klasse

Mere om Lene Mardahl

Du kan kun købe en enkelt bog af Lene Mardahl her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Matema10k". Det er Frydenlund, der har udgivet den på dansk. "Matema10k" er desuden tilknyttet serien "Matema10k".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Matema10k" af Lene Mardahl

Det er muligt at købe Lene Mardahls "Matema10k" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Mardahls serie "Matema10k". Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Lene Mardahl skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Mardahl