Bog & idéLene Munck

Bøger skrevet af Lene Munck

Læs mere om Lene Munck
1 produkter
1 produkter
Klinik
KlinikIngrid Poulsen
829,95 DKK
Indbundet
(0)
Klinik

Mere om Lene Munck

Lene Munck har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Klinik". Den er publiceret af Gyldendal på dansk. "Klinik" er desuden en del af serien "Grundbog i sygepleje".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lene Muncks "Klinik"

Hos Bog & idé er "Klinik" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af Muncks serie "Grundbog i sygepleje". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Endnu en af Lene Munck fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Munck