Bog & idéLene Nissen

Bøger skrevet af Lene Nissen

Læs mere om Lene Nissen
5 produkter
5 produkter
Klinik
KlinikIngrid Poulsen
829,95 DKK
Indbundet
(0)
Klinik
Den store gør det selv-bog om JUL
Den store gør det selv-bog om JULLene Nissen
199,95 DKK
Paperback
(0)
Den store gør det selv-bog om JUL
Loppefund
LoppefundLene Nissen
99,95 DKK
EBOG
(0)
Loppefund
Sommer
SommerLene Nissen
99,95 DKK
EBOG
(0)
Sommer
Den store gør det selv-bog om JUL
Den store gør det selv-bog om JULLene Nissen
129,95 DKK
EBOG
(0)
Den store gør det selv-bog om JUL

Mere om Lene Nissen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Lene Nissen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Nissen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sommer" udgivet af Muusmann' Forlag - "Loppefund" udgivet af Muusmann' Forlag - "Den store gør det selv-bog om JUL" udgivet af Muusmann' Forlag - "Den store gør det selv-bog om JUL" udgivet af Muusmann Forlag - "Klinik" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Den store gør det selv-bog om JUL" i serien "Muusmann'DIY" udgivet af muusmann'forlag - "Sommer" i serien "Muusmann'DIY" udgivet af muusmann'forlag - "Loppefund" i serien "Muusmann'DIY" udgivet af muusmann'forlag

Bøger skrevet af Lene Nissen

Lene Nissen har otte bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Lene Nissen kommer i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Nissen publiceret i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sommer" af Lene Nissen

"Sommer" kan købes som ebog. Med "Sommer" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Muusmann' Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Lene Nissen "Loppefund"

Hos Bog & idé er "Loppefund" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Loppefund" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Muusmann' Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Nissen