Bog & idéLene Nyboe

Bøger skrevet af Lene Nyboe

Læs mere om Lene Nyboe
2 produkter
2 produkter
Psykiatri
PsykiatriLone Lading Katballe
529,95 DKK
Indbundet
(0)
Psykiatri
Psykiatrisk og psykosocial rehabilitering
BOEGERTILSTAERKPRIS
Psykiatrisk og psykosocial rehabiliteringKim Jensen
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Psykiatrisk og psykosocial rehabilitering

Mere om Lene Nyboe

Der findes mange bøger fra Lene Nyboe på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Nyboes bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Munksgaard - "Frås og faste" udgivet af Dansk psykologisk Forlag - "Psykiatri " i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Psykiske sygdomme og kroppen" udgivet af Gyldendal - "Psykiatrisk og psykosocial rehabilitering" udgivet af Gyldendal

Bøger af Lene Nyboe

Du kan købe fem bøger af Lene Nyboe her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan bestille Lene Nyboe bøger i samtlige formater. Nyboe har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" af Lene Nyboe

Det er muligt at købe Lene Nyboes "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.

"Frås og faste" af Lene Nyboe

Det er muligt at købe Lene Nyboes "Frås og faste" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk psykologisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Nyboe