Bog & idéLene Rikke Bresson

Bøger skrevet af Lene Rikke Bresson

Læs mere om Lene Rikke Bresson
3 produkter
3 produkter
Det Brænder Stadig
Det Brænder StadigLene Rikke Bresson
299,95 DKK
Paperback
(0)
Det Brænder Stadig
Midt i a ræs
Midt i a ræsHornshøj
99,95 DKK
Hardback
(0)
Midt i a ræs
DYtrilogien
DYtrilogienLene Rikke Bresson
199,95 DKK
Paperback
(0)
DYtrilogien

Mere om Lene Rikke Bresson

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Lene Rikke Bresson. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Bressons udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Selene Vesta - og rejsen hjem" udgivet af DreamLitt - "Månegrus" i serien "Dy-trilogien" udgivet af DreamLitt - "Genveje " i serien "DYtrilogien" udgivet af DreamLitt - "Den gule plet" i serien "Mona Lisa Kirk-serien¤En spændingsroman fra DreamLitt.dk" udgivet af Dreamlitt - "Set fra himlen" i serien "Mona Lisa Kirk-serien¤En spændingsroman fra DreamLitt.dk" udgivet af DreamLitt - "Magtværk" i serien "Dy-trilogien" udgivet af DreamLitt - "DYtrilogien" i serien "DYtrilogien" udgivet af DreamLitt Aps - "Selene Vesta - og hekselemmen" udgivet af DreamLitt - "DYtrilogien" i serien "DYtrilogien" udgivet af Carpe Diem - "Midtjyske Fortællinger" udgivet af Hald Hovedgaard - "Magtværk" i serien "Dy-trilogien" udgivet af Carpe Diem - "Selene Vesta - og hekselemmen" udgivet af Carpe Diem - "Månegrus" i serien "Dy-trilogien" udgivet af Carpe Diem - "Thiele" udgivet af Carpe Diem - "Genveje " i serien "Dy-trilogien" udgivet af carpe diem

Bøger af Lene Rikke Bresson

Der er 15 tilgængelige bøger af Lene Rikke Bresson hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Lene Rikke Bresson bøger i flere forskellige formater. Lene Rikke Bresson bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Selene Vesta - og rejsen hjem" af Lene Rikke Bresson

Hos Bog & idé er "Selene Vesta - og rejsen hjem" tilgængelig som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Selene Vesta - og rejsen hjem" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er DreamLitt, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Månegrus" af Lene Rikke Bresson

Det er muligt at købe Lene Rikke Bressons "Månegrus" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Månegrus" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af serien "Dy-trilogien". Det er DreamLitt, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Rikke Bresson