Bog & idéLene Rimestad og Jannie Møller Hartley (red.)

Bøger skrevet af Lene Rimestad og Jannie Møller Hartley (red.)

Læs mere om Lene Rimestad og Jannie Møller Hartley (red.)
1 produkter
1 produkter
Den undersøgende journalistiks metoder
Den undersøgende journalistiks metoderLene Rimestad og Jannie Møller Hartley (red.)
369,95 DKK
Hæftet
(0)
Den undersøgende journalistiks metoder

Mere om Lene Rimestad og Jannie Møller Hartley (red.)

Lene Rimestad og Jannie Møller Hartley (red.) har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Den undersøgende journalistiks metoder". Den er publiceret af Ajour på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lene Rimestad og Jannie Møller Hartley (red.)s "Den undersøgende journalistiks metoder"

Det er muligt at købe Lene Rimestad og Jannie Møller Hartley (red.)s "Den undersøgende journalistiks metoder" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Ajour, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Rimestad og Jannie Møller Hartley (red.)