Bog & idéLene Røge Aagaard

Bøger skrevet af Lene Røge Aagaard

Læs mere om Lene Røge Aagaard
3 produkter
3 produkter
Somatisk sygdom og sygepleje. Bind 2 (SSA)  (uden iBog)
Somatisk sygdom og sygepleje. Bind 2 (SSA) (uden iBog)Henrik Andersen
949,95 DKK
Indbundet
(0)
Somatisk sygdom og sygepleje. Bind 2 (SSA) (uden iBog)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)Anja Semke
1579,95 DKK
Indbundet
(0)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)
Somatisk sygdom og sygepleje. Bind 2 (SSA)  (med iBog)
Somatisk sygdom og sygepleje. Bind 2 (SSA) (med iBog)Henrik Andersen
1169,95 DKK
Indbundet
(0)
Somatisk sygdom og sygepleje. Bind 2 (SSA) (med iBog)

Mere om Lene Røge Aagaard

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Lene Røge Aagaard. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Aagaards nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Sygepleje" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Sygepleje " i serien "Sosu-serien Trin 2" udgivet af Munksgaard

Lene Røge Aagaards bøger

Lene Røge Aagaard har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Aagaards bøger fås bare som indbundet. Derudover er bøgerne fra Aagaard inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lene Røge Aagaards "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II"

Hos Bog & idé er "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i serien "Sosuserien¤SSA". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Lene Røge Aagaard "Sygepleje"

"Sygepleje" kan købes online som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af serien "Sosuserien". Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Røge Aagaard