Bog & idéLene Seibæk

Bøger skrevet af Lene Seibæk

Læs mere om Lene Seibæk
1 produkter
1 produkter
Akut, kritisk og kompleks sygepleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Akut, kritisk og kompleks sygeplejeLise Hounsgaard
251,96 DKK
Indbundet
(0)
Akut, kritisk og kompleks sygepleje

Mere om Lene Seibæk

Hvis du leder efter en bog af Lene Seibæk, finder du et bredt udbud tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Seibæks udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Patient" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Patient" udgivet af Munksgaard - "Akut, kritisk og kompleks sygepleje" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Lene Seibæk

Du kan bestille tre bøger af Lene Seibæk her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Seibæks bøger fås kun som indbundet. Bøgerne af Seibæk er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lene Seibæks "Patient"

"Patient" er til salg som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i Seibæks serie "Grundbog i sygepleje". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Patient" af Lene Seibæk

"Patient" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Seibæk