Bog & idéLene S.K. Schmidt

Bøger skrevet af Lene S.K. Schmidt

Læs mere om Lene S.K. Schmidt
3 produkter
3 produkter
Tæt på pædagogik i dagtilbud
Tæt på pædagogik i dagtilbudChristian Aabro
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Tæt på pædagogik i dagtilbud
Pædagogik i skole og fritid
Pædagogik i skole og fritidTorben Munkholm
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik i skole og fritid
Klassisk og moderne pædagogisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne pædagogisk teoriSune Jon Hansen
521,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne pædagogisk teori

Mere om Lene S.K. Schmidt

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Lene S.K. Schmidt. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Schmidts bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Pædagogik i skole og fritid" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne pædagogisk teori " i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels

Bøger skrevet af Lene S.K. Schmidt

Du kan købe fire bøger af Lene S.K. Schmidt her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Schmidts bøger kommer i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Schmidt publiceret i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lene S.K. Schmidts "Klassisk og moderne pædagogisk teori"

Det er muligt at købe Lene S.K. Schmidts "Klassisk og moderne pædagogisk teori" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.

Lene S.K. Schmidt "Pædagogik i skole og fritid"

"Pædagogik i skole og fritid" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lene S.K. Schmidt