Bog & idéLene Skovbo Heckmann og Thomas Nybo

Bøger skrevet af Lene Skovbo Heckmann og Thomas Nybo

Læs mere om Lene Skovbo Heckmann og Thomas Nybo
1 produkter
1 produkter
Det gode PLF
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det gode PLFLene Skovbo Heckmann og Thomas Nybo
359,96 DKK
Paperback
(1)
Det gode PLF

Mere om Lene Skovbo Heckmann og Thomas Nybo

Der er kun én bog af Lene Skovbo Heckmann og Thomas Nybo tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Det gode PLF". Det er Dafolo, der har udgivet den på dansk. "Det gode PLF" er desuden en del af serien "Den gode".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lene Skovbo Heckmann og Thomas Nybos "Det gode PLF"

Hos Bog & idé er "Det gode PLF" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af serien "Den gode". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo.

Endnu en af Lene Skovbo Heckmann og Thomas Nybo skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Skovbo Heckmann og Thomas Nybo