Bog & idéLene Sørensen

Bøger skrevet af Lene Sørensen

Læs mere om Lene Sørensen
3 produkter
3 produkter
Kliniske metoder i sygeplejepraksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kliniske metoder i sygeplejepraksisLene Sørensen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Kliniske metoder i sygeplejepraksis
Snakkepakker
SnakkepakkerLotte Salling
509,95 DKK
EBOG
(0)
Snakkepakker
Snakkepakker, udvalgte
Snakkepakker, udvalgte Lotte Salling
99,95 DKK
EBOG
(0)
Snakkepakker, udvalgte

Mere om Lene Sørensen

Hvis du er på jagt efter en bog fra Lene Sørensen, kan du købe et stort udvalg tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Sørensens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Billedromaner i brug" udgivet af Dansklærerforeningen - "Metodebog i hjælpemiddelformidling" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Lille pige indeni" udgivet af Gallo - "Snakkepakker" udgivet af Dafolo - "Kliniske metoder i sygeplejepraksis" udgivet af Gyldendal - "Naturfagslærerens håndbog" udgivet af Dafolo - "Nogle tanker om natur/teknik" udgivet af FONATE, Danmarks Lærerhøjskole - "Kønsblik - på bacheloruddannelser" i serien "Rapport fra projekt "Kønnets betydning - barrierer og karrierer i de højere uddannelser og forskning"" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitet - "Kønsblik" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole

Bøger af Lene Sørensen

Lene Sørensen har ni bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Lene Sørensen bøger i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Sørensen opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lene Sørensens "Billedromaner i brug"

Hos Bog & idé er "Billedromaner i brug" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansklærerforeningen.

Lene Sørensen "Metodebog i hjælpemiddelformidling"

Hos Bog & idé er "Metodebog i hjælpemiddelformidling" tilgængelig som e-bog (pdf-format). Hvis du køber "Metodebog i hjælpemiddelformidling" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Sørensen