Bog & idéLene Tanggaard og Jan Tønnesvang

Bøger skrevet af Lene Tanggaard og Jan Tønnesvang

Læs mere om Lene Tanggaard og Jan Tønnesvang
2 produkter
2 produkter
Elevens læring og dannelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Elevens læring og dannelseSøren Pjengaard
458,96 DKK
Paperback
(0)
Elevens læring og dannelse
Nye veje mod professionelle læringsfællesskaber
BOEGERTILSTAERKPRIS
Nye veje mod professionelle læringsfællesskaberLene Tanggaard og Jan Tønnesvang
377,96 DKK
Paperback
(0)
Nye veje mod professionelle læringsfællesskaber

Mere om Lene Tanggaard og Jan Tønnesvang

Der er mange bøger skrevet af Lene Tanggaard og Jan Tønnesvang til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Tønnesvangs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nye veje mod professionelle læringsfællesskaber" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo Forlag - "Elevens læring og dannelse" udgivet af Dafolo Forlag

Lene Tanggaard og Jan Tønnesvangs bøger

Du kan købe to bøger af Lene Tanggaard og Jan Tønnesvang her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Tønnesvang som paperback. Tønnesvangs bøger er desuden udgivet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Dafolo Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lene Tanggaard og Jan Tønnesvangs "Nye veje mod professionelle læringsfællesskaber"

Det er muligt at købe Lene Tanggaard og Jan Tønnesvangs "Nye veje mod professionelle læringsfællesskaber" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af Tønnesvangs serie "Undervisning og læring". Det er Dafolo Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Lene Tanggaard og Jan Tønnesvang "Elevens læring og dannelse"

"Elevens læring og dannelse" er til salg som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Tanggaard og Jan Tønnesvang