Bog & idéLene Terslev

Bøger skrevet af Lene Terslev

Læs mere om Lene Terslev
1 produkter
1 produkter
Krop, sygdom og seksualitet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Krop, sygdom og seksualitetKatrine Sidenius
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Krop, sygdom og seksualitet

Mere om Lene Terslev

Hvis du mangler en bog fra Lene Terslev, kan du vælge i mellem et bredt udbud online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Terslev.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk reumatologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Gyldendal - "Klinisk reumatologi" i serien "Ergo/fys Munksgaard Danmark" udgivet af Gyldendal - "Krop, sygdom og seksualitet" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Lene Terslev

Der er tre tilgængelige bøger af Lene Terslev hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Terslevs bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Terslev er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Klinisk reumatologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter" af Lene Terslev

Hos Bog & idé er "Klinisk reumatologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Klinisk reumatologi" af Lene Terslev

Det er muligt at købe Lene Terslevs "Klinisk reumatologi" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af Terslevs serie "Ergo/fys Munksgaard Danmark". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Terslev