Bog & idéLeni Dam

Bøger skrevet af Leni Dam

Læs mere om Leni Dam
2 produkter
2 produkter
Åbne sider
Åbne siderLeni Dam
50,95 DKK
EBOG
(0)
Åbne sider
Åbne sider
Åbne siderLeni Dam
94,95 DKK
EBOG
(0)
Åbne sider

Mere om Leni Dam

Der findes flere forskellige bøger fra Leni Dam online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Dams udgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Leni Dams bøger tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Teens read " i serien "Spotlights" udgivet af Sprogforlaget - "Åbne sider" i serien "Sprogforum" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Undervisningsdifferentiering i fremmedsprog" udgivet af Alinea - "Åbne sider" i serien "Sprogforum" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "It´s up to yourself if you want to learn" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitetsforlag - "Evaluering - en integreret del af undervisningen" i serien "Evalueringens veje og vildveje" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole, 8. afdeling

Mere om Leni Dams bøger

Der er seks tilgængelige bøger af Leni Dam hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan købe Leni Dam bøger i udvalgte formater. Dam har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Teens read " af Leni Dam

Hos Bog & idé er "Teens read " tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Spotlights". Det er Sprogforlaget, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

"Åbne sider" af Leni Dam

"Åbne sider" er til salg som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Åbne sider" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i serien "Sprogforum". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Leni Dam