Bog & idéLennard Højbjerg

Bøger skrevet af Lennard Højbjerg

Læs mere om Lennard Højbjerg
2 produkter
2 produkter
Filmstil
BOEGERTILSTAERKPRIS
FilmstilLennard Højbjerg
98,96 DKK
Hæftet
(0)
Filmstil
Fortælleteori Musikvideo og reklamefilm
Fortælleteori Musikvideo og reklamefilmLennard Højbjerg
59,95 DKK
Hæftet
(0)
Fortælleteori Musikvideo og reklamefilm

Mere om Lennard Højbjerg

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udvalg af bøger fra Lennard Højbjerg. På listen nedenfor har du de seneste af Højbjergs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Reklame" i serien "MÆRKK - æstetik og kommunikation" udgivet af Systime - "Filmstil" udgivet af Samfundslitteratur - "Fortælleteori Musikvideo og reklamefilm" udgivet af Akademisk Forlag

Bøger skrevet af Lennard Højbjerg

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Lennard Højbjerg hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Højbjerg som hæftet. Bøgerne af Højbjerg er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lennard Højbjergs "Reklame"

"Reklame" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "MÆRKK - æstetik og kommunikation". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Systime.

Lennard Højbjerg "Filmstil"

"Filmstil" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Lennard Højbjerg