Bog & idéLennart Gottlieb

Bøger skrevet af Lennart Gottlieb

Læs mere om Lennart Gottlieb
5 produkter
5 produkter
Olivia Holm-Møller
BOEGERTILSTAERKPRIS
Olivia Holm-MøllerLennart Gottlieb
248,96 DKK
Indbundet
(2)
Olivia Holm-Møller
Edvard Weie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Edvard WeieLennart Gottlieb
290,46 DKK
Indbundet
(0)
Edvard Weie
Identitet
BOEGERTILSTAERKPRIS
IdentitetLennart Gottlieb
165,96 DKK
Indbundet
(4)
Identitet
Modernisme og maleri
Modernisme og maleriLennart Gottlieb
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Modernisme og maleri
Identitet
IdentitetLennart Gottlieb
199,95 DKK
EBOG
(4)
Identitet

Mere om Lennart Gottlieb

Der findes flere forskellige bøger fra Lennart Gottlieb til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Gottlieb.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Lennart Gottliebs bøger findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Forsvar for kunstrummet" udgivet af Gad - "Peter Louis-Jensen 1961" udgivet af Forlaget Bangsbohave - "Edvard Weie" udgivet af Gyldendal - "Modernisme og maleri" udgivet af Aarhus Universitet - "Intim/sublim " udgivet af Aarhus Kunstmuseum

Mere om Lennart Gottliebs bøger

Lennart Gottlieb har fem bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan finde Lennart Gottlieb bøger i flere formater. Bøgerne af Gottlieb er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lennart Gottliebs "Forsvar for kunstrummet"

"Forsvar for kunstrummet" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gad.

Lennart Gottlieb "Peter Louis-Jensen 1961"

"Peter Louis-Jensen 1961" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget Bangsbohave, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lennart Gottlieb