Bog & idéLennart Lynge Andersen (red.)

Bøger skrevet af Lennart Lynge Andersen (red.)

Læs mere om Lennart Lynge Andersen (red.)
2 produkter
2 produkter
8 perspektiver på realkredit
BOEGERTILSTAERKPRIS
8 perspektiver på realkreditLennart Lynge Andersen (red.)
350,96 DKK
Hæftet
(0)
8 perspektiver på realkredit
Håndtering af finansielle kriser
Håndtering af finansielle kriserLennart Lynge Andersen (red.)
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Håndtering af finansielle kriser

Mere om Lennart Lynge Andersen (red.)

Der er flere bøger af Lennart Lynge Andersen (red.) online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Andersen (red.).
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "8 perspektiver på finansiel rådgivning" i serien "Kreditretsprojektet" udgivet af Gjellerup - "Erhvervskreditretlige emner" udgivet af Gjellerup - "Emner i kredit- og kapitalmarkedsretten" udgivet af Gjellerup - "Pengeforsyning og betalingsformidling" udgivet af Gjellerup - "Håndtering af finansielle kriser" udgivet af Karnov Group - "8 perspektiver på realkredit" udgivet af Karnov Group

Mere om Lennart Lynge Andersen (red.)s bøger

Lennart Lynge Andersen (red.) har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Andersen (red.)s bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Andersen (red.) er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"8 perspektiver på finansiel rådgivning" af Lennart Lynge Andersen (red.)

Det er muligt at købe Lennart Lynge Andersen (red.)s "8 perspektiver på finansiel rådgivning" som pdf. Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Lennart Lynge Andersen (red.). Bogen er med i Andersen (red.)s serie "Kreditretsprojektet". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gjellerup.

"Erhvervskreditretlige emner" af Lennart Lynge Andersen (red.)

Hos Bog & idé er "Erhvervskreditretlige emner" tilgængelig som pdf. Dette er en også en skøn bog fra Andersen (red.), som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Gjellerup, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lennart Lynge Andersen (red.)